AIKUISTEN JA NUORTEN TEATTERI- JA TANSSIRYHMÄT

Maailmanparantajien teatteri

Jäänsärkijöissä käynnistyi syksyllä 2017 uusi soveltavan taiteen ryhmä Maailmanparantajien teatteri.

Maailmanparantajien teatterin tarkoituksena on tarjota tila luoville nuorille (alk. 15-v.) ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita maailman tilasta ja haluavat vaikuttaa siihen taiteen keinoin. Aiheet kumpuavat osallistujien toiveista, peloista, huolista ja unelmista koskien nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Yhdessä suunnitellaan, mikä on paras muoto ulostulolle: halutaanko herättää yleisössä kysymyksiä esityksellä, järjestetäänkö mielenosoitus, pidetäänkö konsertti vai julkaistaanko videoita (tai flashmob, katutapahtuma, tms.).

Ryhmä kokoontuu Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3) torstaisin klo 17.15–19.30. Syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on 16.8.2018.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ohjaaja Ida Heimonen, ida.heimonen(a)gmail.com

Oma Liike

Sari Hänninen, yksi Jäänsärkijöiden perustajajäsenistä, alkoi ohjata yhteisötanssiryhmää syksyllä 2017. Syksyllä 2018 ryhmä muuttaa nimensä Omaksi Liikkeeksi. Oma Liike -ryhmässä fokuksessa ei ole esityksellisyys vaan prosessi. Jokaisen ryhmäläisen tavoitteena on löytää oma yksilöllinen tapansa liikkua. Ryhmässä kokeillaan erilaisia fyysisen teatterin tekotapoja, kuten klovneriaa ja naamioteatteria. Ryhmän sisältö muovautuu ryhmän toiveiden mukaisesti.

Oma Liike kokoontuu keskiviikkoisin klo 19.00-21.00 Lastenkulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3). Syksyn ensimmäinen kerta on 12.9.2018.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ryhmän ohjaaja Sari Hänninen puh. 0453470668.

Jäänsärkijät-ryhmä

Jäänsärkijät-ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 19.00-21.30 Karatalon salissa (Kotkatie 4). Ryhmä on kaiken ikäisille teatterin harrastajille.

Syyskauden ensimmäinen treenikerta on 11.9.2018. Uudet ja vanhat, tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ohjaaja Timo Hannelin: timo.hannelin(a)gmail.com

 

Mainokset