AIKUISTEN JA NUORTEN TEATTERI- JA TANSSIRYHMÄT

Maailmanparantajien teatteri

Jäänsärkijöissä käynnistyi syksyllä 2017 uusi soveltavan taiteen ryhmä Maailmanparantajien teatteri.

Maailmanparantajien teatterin tarkoituksena on tarjota tila luoville nuorille (alk. 15-v.) ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita maailman tilasta ja haluavat vaikuttaa siihen taiteen keinoin. Aiheet kumpuavat osallistujien toiveista, peloista, huolista ja unelmista koskien nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Yhdessä suunnitellaan, mikä on paras muoto ulostulolle: halutaanko herättää yleisössä kysymyksiä esityksellä, järjestetäänkö mielenosoitus, pidetäänkö konsertti vai julkaistaanko videoita (tai flashmob, katutapahtuma, tms.).

Ryhmä kokoontuu Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3) torstaisin klo 17.15–19.30. Kokoontumisia on yhteensä 12 kertaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ohjaaja Ida Heimonen, ida.heimonen(a)gmail.com

Oma liike

Sari Hänninen, yksi Jäänsärkijöiden perustajajäsenistä, alkoi ohjata yhteisötanssiryhmää syksyllä 2017. Yhteisötanssissa fokuksessa ei ole esityksellisyys vaan prosessi. Jokaisen ryhmäläisen tavoitteena on löytää oma yksilöllinen tapansa liikkua.

Yhteisötanssiryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 19.00-21.00 Lastenkulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3). Kevään ensimmäinen kerta on ke 31.1.2018.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: ryhmän ohjaaja Sari Hänninen puh. 0453470668.

Jäänsärkijät-ryhmä

Jäänsärkijät-ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 19.00-21.30 Karatalon salissa (Kotkatie 4). Ryhmä on kaiken ikäisille teatterin harrastajille.

Kevätkauden ensimmäinen treenikerta on 16.1.2018. Uudet ja vanhat, tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ohjaaja Timo Hannelin: timo.hannelin(a)gmail.com

 

Mainokset