NUORTEN KERHOT

Tule mukaan teatterin innostavaan maailmaan!

Viikottaiset teatterikerhot yli 11-vuotiaille opettavat teatterintekemisen perusteita. Lukukauden aikana ryhmät tekevät omat näytelmät jotka esitetään kauden lopuksi.

Syksyn 2019 nuorten kerhot

Ryhmät kokoontuvt tiistaisin 13.8.–10.12.2019 (17 kertaa) Karatalossa (Kotkatie 4, Espoo). Syyslukukauden hinta on 130€.

Ryhmä 1 kokoontuu klo 17–19. HUOM! Ryhmä on täynnä!
Ryhmä 2 kokoontuu klo 19–21.

Ilmoittautumiset 6.8. mennessä: https://forms.gle/Rt33kJHYFwa2bbYN7
Lisätiedot kerhon ohjaajalta: Anne Pietarinen, nayttamotaide@gmail.com

Anne Pietarinen on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja tarinateatteriohjaaja, joka uskoo tarinoiden voimaan ja lumoukseen. Jokainen tarina on kertomisen, kuulemisen ja näkemisen arvoinen. Hänen esityksissään on
kertojina olleet niin lapset, nuoret kuin aikuiset – kuten myös katsojina. Esityksien esitystavat ovat vaihdelleet niin katuteatterista tarinateatteriin, kuin kävelynäytelmistä perinteisiin näyttämöesityksiin. Vuosien varsilla nuorten teatteriryhmien fokus on vaihdellut sosiaalisesta, pedagogiseen tai taiteelliseen – tai sitten ne ovat sisältäneet erilaisia kombinaatioita; mutta kaikille ryhmille on ollut yhteistä teatterin ilo ja leikkimielisyys.

Anne Pietarinen on ohjannut mm. DraamaStudiolla, Taide- ja mediapajalla, Herttoniemenrannan asukastalolla ja Annantalon taidekeskuksessa, jossa hän on myös toiminut kulttuurituottajana.

 

Mainokset