NUORTEN KERHOT

Tule mukaan teatterin innostavaan maailmaan!

Viikottaiset teatterikerhot yli 11-vuotiaille opettavat teatterintekemisen perusteita. Lukukauden aikana ryhmät tekevät omat näytelmät jotka esitetään kauden lopuksi.

Syksyn 2019 nuorten kerhot

Ryhmät kokoontuvt tiistaisin 13.8.–10.12.2019 (17 kertaa) Karatalossa (Kotkatie 4, Espoo). Syyslukukauden hinta on 130€.

Ryhmä 1 kokoontuu klo 17–19. HUOM! Ryhmä on täynnä!
Ryhmä 2 kokoontuu klo 19–21.

Ilmoittautumiset 6.8. mennessä: https://forms.gle/Rt33kJHYFwa2bbYN7
Lisätiedot kerhon ohjaajalta: Birgitta Taussi, birgitta.taussi@gmail.com

Birgitta on näyttelijä (FIA) ja teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka uskoo että yhteistyöllä ja positiivisella energialla voidaan teatterissa ja ylipäänsä maailmassa saavuttaa ihan mitä tahansa. Hän on opettajana kannustava ja haluaa opetuksessaan myös haastaa nuoria ymmärtämään, miten paljon lahjakkuutta meissä jokaisessa on. 

Birgitalla on pitkä kokemus näyttelijänä niin teatterissa kuin kameratuotannoissakin. Hän on opettanut lasten, nuorten ja aikuisten ryhmiä sekä tehnyt esiintymiskoulutuksia. Birgitta rakastaa improvisaatiota sekä lauluimprovisaatiota ja molemmista hänellä on pitkä kokemus sekä tekijänä että opettajana. Birgitalle tärkeää omassa työssään on se, että jokainen ryhmän jäsen kokee tulevansa kuulluksi ja tuntee olevansa osa ryhmää.

Yksi tuntien pedagogisista linjoista on myös se, että nuorilla on mahdollisuus itse vaikuttaa omilla toiveillaan yhteiseen työskentelyyn. Heidän äänensä näkyy ja kuuluu tärkeänä osana opetukseen. 

Teatteri on aina yhteistyötä ja ennen kaikkea hauskaa sellaista!