AIKUISTEN JA NUORTEN YHTEISET TEATTERIRYHMÄT

Maailmanparantajien teatteri

Jäänsärkijöissä käynnistyi syksyllä 2017 uusi soveltavan taiteen ryhmä Maailmanparantajien teatteri.

Maailmanparantajien teatterin tarkoituksena on tarjota tila luoville nuorille (alk. 15-v.) ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita maailman tilasta ja haluavat vaikuttaa siihen taiteen keinoin. Aiheet kumpuavat osallistujien toiveista, peloista, huolista ja unelmista koskien nykyhetkeä ja tulevaisuutta. Yhdessä suunnitellaan, mikä on paras muoto ulostulolle: halutaanko herättää yleisössä kysymyksiä esityksellä, järjestetäänkö mielenosoitus, pidetäänkö konsertti vai julkaistaanko videoita (tai flashmob, katutapahtuma, tms.).

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2019 Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurorassa (Järvenperäntie 1-3) torstaisin klo 17.15–19.30 14.3.-11.4. (5 kertaa).
Hinta: 10€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Ida Heimonen, ida.heimonen(a)gmail.com

 

Lyhytelokuvaprojekti

Tule mukaan supersankarielokuvaan! Oletko aina halunnut juosta äänen nopeudella, siirtää esineitä ajatuksen voimalla, olla näkymätön – tai muuten vaan esiintyä kalsareissa julkisella paikalla? Nyt siihen olisi tilaisuus! Jäänsärkijät ja Metrinen Apina ovat tekemässä nollabudjetin supersankarielokuvaa, jossa kaikki tämä – ja paljon muuta – on mahdollista. Tervetuloa mukaan elokuvan ideointiin ja toteuttamiseen, isoon tai pieneen rooliin oman mielesi mukaan.

Lisätietoja: Simo Klem, simo.klem@saunalahti.fi

 

Oma Liike

Ryhmä on tauolla kevätkauden 2019.

Sari Hänninen, yksi Jäänsärkijöiden perustajajäsenistä, alkoi ohjata yhteisötanssiryhmää syksyllä 2017. Syksyllä 2018 ryhmä muuttaa nimensä Omaksi Liikkeeksi. Oma Liike -ryhmässä fokuksessa ei ole esityksellisyys vaan prosessi. Jokaisen ryhmäläisen tavoitteena on löytää oma yksilöllinen tapansa liikkua. Ryhmässä kokeillaan erilaisia fyysisen teatterin tekotapoja, kuten klovneriaa ja naamioteatteria. Ryhmän sisältö muovautuu ryhmän toiveiden mukaisesti.

lisätiedot: ryhmän ohjaaja Sari Hänninen puh. 0453470668.

 

Advertisement