KESÄLEIRIT

Leirit kesällä 2019

Lasten teatterileiri 8-12 -vuotiaille

Tervetuloa Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden lasten teatterileirille!

Leiri on tarkoitettu 8–12-vuotiaille ja se pidetään 3.-7.6.2019 klo 10–15 lasten kulttuurikeskus Aurorassa (Järvenperäntie 1-3, Espoo). Luvassa on roolihahmojen luomista, yhteisiä tarinoita ja rikkaita tunteita aurinkoisessa pihapiirissä! Leiri huipentuu yleisölle avoimeen esitykseen viimeisenä leiripäivänä.

Opettajina toimivat teatteriopettaja (TeM) Riina Salmi ja teatteri-ilmaisun ohjaaja (amk) Ida Heimonen.

Leirin hinta on 150€. Leirille tuodaan omat eväät mukaan.

Ilmoittautumiset Riina Salmelle: rsalmi92(a)gmail.com.

Nuorten teatterileiri yli 11-vuotiaille nuorille (PERUTTU)

Hei, tehään näytelmä! Mitä roolia oot aina halunnut esittää? Onks sun mielessä joku tarina?

Nuorten teatterileirillä tutustutaan näytelmän teon eri vaiheisiin. Lähestymme yhteistä tarinaa ja roolin rakentamista erilaisten leikkien ja improvisaatioharjoitteiden keinoin. Ja tietenkin näytelmä esitetään viimeisenä leiripäivänä!

Opettajina toimivat Noora Ingström ja Pekka Mattila.

Leiri on tarkoitettu 11- vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille, ja se järjestetään ajalla Ma-pe 29.7-2.8 ja Ma-ke 5-7.8.2019 klo 10-15 Espoon Karatalolla (Kotkatie 4). Leirimaksu on 240€.

Ilmoittautumiset osoitteeseen noora.ingstrom(a)gmail.com.

Sä oot lämpimästi tervetullut! Karatalolla nähdään!

Noora on koulutukseltaan näyttelijä ja teatteri- ja tanssitaiteen opettaja (www.nooraingstrom.com). Nuorten parissa hän on työskennellyt vuodesta 2011. Tällä hetkellä hän ohjaa kahta nuorten ryhmää Yhteisöteatteri Jäänsärkijöissä, työskentelee oman taiteellisen työnsä parissa sekä erilaisissa opetustehtävissä. Pekka on entinen pianonsoiton opettaja, joka löysikin itsensä tekemästä lastenteatteria! Sillä tiellä hän on ollut jo 10 vuotta. Viimeiset kuusi kesää hän on ohjannut lapsinäyttelijöitä Fallkullan kesäteatterissa ja Helsingin Mustasaaressa. Pekan erityisalue on fyysinen teatteri ja klovneria.