LASTEN KERHOT

Tule mukaan teatterin innostavaan maailmaan!

Viikottaiset teatterikerhot 8–12-vuotiaille opettavat teatterintekemisen perusteita. Lukukauden aikana ryhmät tekevät oman näytelmän jotka esitetään kauden lopuksi.

Kevään 2020 lasten kerho

Kerho jatkuu keväällä Lasten kulttuurikeskus Aurorassa torstaisin klo 16–17.30. Kerhokertoja on 16 kpl 9.1.–7.5. (20.2. on talviloma, 30.4. vappuaatto) sekä esitys 14.5. Kerhon ohjaajana on Pekka Mattila.

Lukukauden hinta on 120€. Osallistujamäärä on 8–12 hlöä. Vanhat kerholaiset ovat etusijalla.

Ilmoittautumiset: Pekka Mattila, pekanhylly@gmail.com

Pekka Mattila on teatterin ohjaaja ja opettaja, jolla on pitkä kokemus teatterin tekemisestä lasten ja nuorten kanssa. Hän on toiminut Pukinmäen Teatterikoulun teatteriohjaajana jo 12 vuotta, vetäen lasten ja nuorten ryhmiä. Pekka Mattila on säännöllisesti vienyt ryhmiään esiintymään Pääkaupunkiseudun Loiste-festivaalille, josta hänen ryhmänsä on valittu kaksi kertaa (v. 2016 ja 2019) valtakunnalliseen Teatris -festivaaliin. Hän on ohjannut myös kesäteatteria lapset näyttelijöinään Helsingin Mustasaareen (v. 2013-2015) ja Fallkullan kesäteatteriin (v. 2016-2019). Näillä esityksillä on vuosittain ollut 300-600 katsojaa. Lisäksi hän ohjaa harrastajanäyttelijöitä: Mikä Mikä teatterissa Tuusulassa on esitetty jo 10 Pekka Mattilan ohjausta. Tällä hetkellä hän on kiinnitetty myös Pikku-Huopalahden Yhteisöteatterin ohjaajaksi. Keväällä 2019 Pekka Mattila on kolmen kuukauden mittaisessa opettajakoulutuksessa (THE PEDAGOGIC JOURNEY: Advanced Training in the Pedagogy of Movement Theatre) Italiassa, Padovassa. Koulutuksen järjestää SCUOLA INTERNAZIONALE DI CREAZIONE TEATRALE HELIKOS, opettajana on Giovanni Fusetti.

Lasten teatterikerho

                                                                     Kuva: © Laura Laakkonen